Servicepriser

Backup

Vi tillhandahåller olika tjänster för backup så att du som kund inte går miste om din viktiga data. Priset varierar beroende på hur omfattande backup som krävs. Kontakta oss för mer information.

Pris: 295 – 995 kr


Felsökning av PC

Teknikern genomför en grundlig felsökning av mjuk- och hårdvaran. Efter lokalisering av problemet kommer kund att kontaktas för konsultation. Teknikern äger sig rätten att åtgärda enklare åtgärder kos

Pris: 595 kr


Expressservice

Vid brådskande ärenden har du möjlighet att köpa till express som innebär att vi påbörjar ditt ärende samma vardag (vid inlämning före kl 13.00). Ditt ärende prioriteras före den ordinarie kön.

Pris: 595 kr


Kom igång med e-post

Vi installerar valfri e-postklient och konfigurerar sedan ditt IMAP/POP3 konto.

Pris: 295 kr


Kom igång med router

Vi laddar ned och installerar senaste firmware och konfigurerar routern utifrån dina önskemål på inloggningsuppgifter.

Pris: 295


Installation & ominstallation av Windows

Vi formaterar hårddiskarna för att rensa bort all data som existerar. Vi rekommenderar du skapar en egen backup eller köp av vår backuptjänst för att bibehålla dina viktiga filer.

Pris: 495 kr


Virusärende

Smittade filer/virus lokaliseras och sätts i karantän innan slutligen tas bort från datorn. I samband med utlämning av dator ger vi tips och förslag på åtgärder för minimera risken att drabbas åter.

Pris: 495 kr


Enkel montering

Vi monterar och installerar senaste drivrutiner upp till två hårdvaror. Avser ej moderkort eller nätaggregat.

Pris: 395 kr


Komplett montering

Vi monterar samtliga komponenter och uppdaterar drivrutiner. Utförliga tester körs över natten för att kontrollera allt fungerar korrekt innan utlämning. 3 års garanti på skräddarsydda datorpaket.

Pris: 795 kr


Rengöring av PC

Datorn öppnas upp och samtliga komponenter rengörs från damm och smuts. Torkas av in- och utvändigt före återlämnandet till kund.

Pris: 295 kr